På denne side finder du links til ikke-danske websites med samlinger af færdige Notebook-filer, som man kan downloade og bruge som de er, tilpasse til eget brug eller lade sig inspirere af når man selv skal fremstille Notebook-filer.
Husk at filer i .notebook-formatet kun kan åbnes og bruges på computere, hvor softwaren Notebook er installeret.

external image logo.jpg
The Eighth Floor SMART Wiki har en stor samling af engelsksprogede .notebook-filer indenfor kategorierne: General resources, Early childhood, Language arts, Math, Science, Social science og Special education. Se et overblik over filerne her.
Fra Wiki'ens forside - her - finder man desuden links til en masse interaktive websressourcer, Tips og tricks, video-tutorials m.m.
external image teq-logo.gif
På websitet Teq Educator Resource Center ligger en masse engelsksprogede .notebook-filer indenfor forskellige fag/kategorier. Se listen her.
external image teachingwithsmartboardlogo.jpg
Websitet Teaching with SMARTboard gemmer - under tagget "Screencast" - på en stor samling af Screencasts og Podcasts (video- og lydoptagelser, på engelsk), som gennemgår en masse af SMARTboardets funktioner og muligheder. Under fanen Resorces kan du downloade alle de tilhørende .notebook-filer, som du kan bruge som skabeloner og tilpasse med dit eget indhold. Du kan desuden downloade nye elementer til Notebook-galleriet.
external image smartboardgameslogo.jpg
I Smartboard har en bred vifte af engelsksprogede .notebook-filer sorteret i kategorierne: Math, Reading ELA, Science, Social Studies, Specials, Notebook Lessons og Holidays. Besøg websitet her.
external image banner_sbtemplates.jpg
På siden Center School District SMART Board Templates kan man hente engelsksprogede .notebook-filer til mange forskellige fag, sorteret efter klassetrin. Besøg siden her.
Mrs. Hurley's ESL - SMARTboard favorites
Her finder man en meget omfattende samling af gode links til engelsksprogede, interaktive ressourcer på nettet samt .notebook-filer, så vidt jeg kan se med fokus primært på andetsprogundervisning. Besøg siden her.
SMARTboard Resources by Mrs. Sears
Meget stor samling af .notebook-filer til den tidlige engelsk-undervisning og omfatter bl.a. den tidlige læsning, alfabetet og rim/remser. Filerne er sorteret så de følger og inddrager årets gang - årstiderne og højtider - et helt skoleår igennem. Se siden her.
external image logovbigboard1.jpg
The Whiteboard Blog har en mindre samling af blandede ressourcer under fanen "IWB-files", som er velegnede til brug på elektroniske tavler. Her finder man både Notebook- og Word-filer, samt interaktive (flash-)ressourcer til undervisningsbrug i forskellige fag.
Under fanen "Guides" kan man finde mange nyttige vejledninger (artikler og video-tutorials) til undervisning med IWB.
external image music.jpg
Mustech er et engelsksproget Wikispace lavet som en udløber af et musiklærer-debatforum.
Her finder du bl.a. en stor samling .notebook-filer lavet til musikundervisning på/med SMARTboard, men også tilandre tavletyper, samt Powerpoints og links til interaktive musik-ressourcer på nettet.
IT_-_Lees_summit.PNG
Meget omfattende samling af links til færdige Notebook-filer i blandede kategorier samttil undervisningsrelevante, interaktive, engelsksprogede webressourcer. Endelig gemmer siden også på links til div. SMARTboard-tutorials/video-vejledninger. Besøg siden her.
Harveys_homepage.PNG
Harveys homepage er et skatkammer af færdige Notebook-filer primært til Matematik-aktiviteter, men der er også spil og div. nyttige klasseredskaber at finde. OBS! Forsiden kan virke lidt uoverskuelig, men hvis man koncentrerer blikket om kategorierne i den orange menu øverst på siden, finder man vejen til de mange, mange Notebook-filer.
external image thinkbank.gif
Think Bank har en samling af Notebook- og Flash-filer indenfor områderne: Numeracy, Literacy og Science.
SMART Share Center
På websiden SMART Share Center finder man en blandet samling af Notebook-filer, bl.a. skabeloner til at lave et Jeopardy-spil eller et brætspil med.
WSD1
WSD1 er en blog hvor man kan downloade et stort udvalg af undervisnings-notebook-filer til forskellige fag og aldersgrupper.
primaryresources.PNG
PrimaryResources.co.uk gemmer på en enorm (engelsksproget) samling af gratis undervisningsmaterialer i forskellige formater (Notebook-, PowerPoint-, Word-, Publisher- og .pdf-filer) til de yngre klasser. Materialerne findes under de forskellige fag (se menuen i højre side).
All_about_animals.PNG
All About Animals er et spændende website med en engelsksproget billeddatabase om dyr. Fra forsiden vælges om man ønsker at benytte opslagsværket med eller uden lyd. Vælg mellem 65 forskellige dyrearter og find billeder og korte, lette tekster, der fortæller om dyrenes særkender og levevis. Godt tekstmateriale til let øvede i engelskundervisningen.Fra forsiden kan downloades gallerisamlinger af dyrebilleder til SMART Notebook-galleriet (Tryk på linket > Vælg Gem > Vælg derefter Kør... og de nye billeder vil nu være tilføjet til galleriet i Notebook i en særskilt mappe i billedmappen "Mit indhold".)
Bedfordshire.PNG
På websitet Schools/bedfordshire.gov.uk kan man downloade hhv. Notebook-filer og filer til Promethean-tavler til fagene: Engelsk, Science, Historie, Billedkunst, Fransk, Matematik, Geografi og Musik.