Recent Changes

Wednesday, May 2

 1. page Interaktive webressourcer - danske edited ... {http://www.nationalmuseet.dk/graphics/Design2003/topnav_graphics/natmus-logo.gif} På denne …
  ...
  {http://www.nationalmuseet.dk/graphics/Design2003/topnav_graphics/natmus-logo.gif}
  På denne side finder du et overblik over Nationalmuseets forskellige interaktive webressourcer: Bronzealderen, Jernalderen, Vikingetiden, Fortiden under lup, de nordiske guder m.fl.
  {http://unge.skat.dk/AjrGfx/SystemGfx/logo.gif}{Skat_for_unge.PNG}
  Skatteministeriets hjemmeside for unge om skat - Skat for unge. Her findes ordforklaringer og information om diverse skatteregler, fortalt på et sprog der er til at forstå. Siden indeholder desuden en opslagstavle, Spørgsmål og svar samt onlinespillet "Operation Snyltetryne".
  123Skole.dk
  (view changes)
  4:30 am
 2. 4:29 am
 3. page Interaktive webressourcer - danske edited ... {Disney_junior.PNG} Disney Junior er en slags interaktiv legeplads med et stort udvalg af ak…
  ...
  {Disney_junior.PNG}
  Disney Junior er en slags interaktiv legeplads med et stort udvalg af aktiviteter som egner sig godt til en elektronisk tavle, bl.a. spil, maleprogrammet "Billedatelier", dansevideoer m.m.
  {Uni-C_må_må_ikke.PNG}
  Uni-C har udviklet et pdf-undervisnings-materiale - Må, må ikke ? -, som gennemgår præcist hvad elever må og ikke må når de bruger internet-ressourcer i forbindelse med undervisning.Materialet kan udskrives som et hæfte, men egner sig også fint til fælles-gennemgang på elektronisk tavle.
  Materialet indeholder links til forskellige webressourcer, som trygt kan bruges af alle uden at reglerne for ophavsrettigheder overtrædes.

  (view changes)
  4:27 am
 4. page Interaktive webressourcer - udenlandske edited ... {Ismartboard.PNG} På websitet I Smartboard findes links til mange, gode IWB-egnede webressou…
  ...
  {Ismartboard.PNG}
  På websitet I Smartboard findes links til mange, gode IWB-egnede webressourcer indenfor fagområderne: Matematik, Engelsk/læsning, Science, Social studies (Samfundsfag) og "Others".
  {Shodor_interactives.PNG}
  Shodor Interactives indeholder en stor samling af interaktive webressourcer til matematik- og Science-undervisning til undervisning fra ca. mellemtrinnet og opefter
  {SEN_switches2.png}
  Websitet SEN Switcher indeholder en fin samling af interaktive "Tryk og se hvad der sker"-aktiviteter udviklet til brug i specialundervisning. Aktiviteterne, som bl.a. handler om genkendelse af former, mønstre og lyde kan tilpasses til den enkelte brugers behov.
  {polyvore.PNG}
  Polyvore er et online-design-værktøj, som kan bruges til at fremstille collager af tekst og billeder, i dameblads-/magasin-stil. Værktøjet indeholder et kæmpestort udvalg af billeder, billederrammer, effekter og teksttyper, man kan sammensætte på kryds og tværs.
  {Museum_of_obsolute_objects.PNG}
  Museum of obsolete Objects er et digitalt (engelsksproget) museum med en tidslinje over diverse uddøde gadgets og objekter, som ikke længere bruges/produceres.
  {jigsaw_planet.PNG}
  På websitet Jigsaw Planet kan man uploade et billede og lave det om til et interaktivt puslespil. Vælg selv hvor mange brikker puslespillet skal bestå af og om brikkerne skal kunne roteres. Har man ikke lyst til at lave sit eget puslespil, kan man prøve kræfter med andres puslespil (se under fanen Explore)

  (view changes)
  4:21 am
 5. 4:06 am
 6. file polyvore.PNG uploaded
  3:46 am
 7. 3:30 am
 8. file SEN_switches.png uploaded
  3:29 am

More